Aannemersbedrijf Breda

Aannemersbedrijf nabij Breda

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Breda of omstreken? Maak dan kennis met Nouws Totaal Bouw; een allround aannemer waar u kunt rekenen op de juiste kennis en vaardigheden. Ons streven is om, in goed overleg met de opdrachtgever, tot een mooi eindresultaat te komen. Om dit te bereiken overleggen we altijd duidelijk en luisteren we goed naar uw wensen. Vooraf maken we een helder plan van aanpak zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo creëren wij voor u een fijne nieuwe woon- of werkomgeving.

Voor iedere woning een passende oplossing

De diensten van ons aannemersbedrijf nabij Breda zijn zeer divers en lopen uiteen van nieuwbouw projecten tot de complete afwerking van een woning. U kunt hierbij denken aan schilder- of stucwerk, het afhangen van deuren en hang- en sluitwerk. Ook het laten plaatsen van tegels in uw badkamer en/of keuken behoort tot de mogelijkheden. Dit werk dient zeer zorgvuldig te worden uitgevoerd want u kijkt er immers dagelijks naar. Laat dit daarom uitvoeren door een specialist die de juiste vaardigheden en materialen in huis heeft. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang plezier heeft van uw woning.

Aannemersbedrijf BredaWij doen ook complete verbouwingen

Wilt u uw woning verbouwen om deze mooier te maken of om meer ruimte te creëren? Wij denken graag met u mee en voeren de complete verbouwing voor u uit. Ook het sloopwerk en het afvoeren van bouwafval kunt u aan ons overlaten, wij leveren de woning altijd schoon op. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

   Contact Portfolio