Aannemer Breda

Zoekt u een aannemer in Breda? Hier vindt u alle expertise onder één dak

Wilt u meer ruimte in uw woning of (kantoor)pand creëren of wilt u graag renoveren om bij de tijd te blijven? Schakel dan de aannemer in die werkzaam is in Breda en Etten-Leur. Nouws Totaal Bouw biedt een divers dienstenpakket aan op het gebied van nieuwbouw, verbouwingen en afbouw.

U kunt hierbij denken aan:

  • schilder- en stucwerk
  • hang- en sluitwerk
  • renovatie van badkamer en keuken
  • aanbouw
  • realiseren van tuinhuisjes, schuttingen en dakkapellen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer u een compleet nieuw huis wilt laten bouwen of wanneer u aanpassingen wilt uitvoeren in uw bestaande huis. Ons enthousiaste team heeft de kennis en vaardigheden in huis om tot een mooi eindresultaat te komen. Uiteraard overleggen we alles tot in detail met u, alvorens we beginnen. We horen graag uw wensen en kunnen u vrijblijvend adviseren. Tevens denken wij natuurlijk met u mee over een passende oplossing. Zo komen we samen tot een helder plan van aanpak zodat u altijd weet waar u aan toe bent en wanneer de verbouwing klaar is.

Aannemer BredaVrijblijvend kennis maken

Kortom, bij Nouws Totaal Bouw vindt u alle expertise die u zoekt onder één dak. Wij gaan met grote vakkundigheid te werk met uw wensen altijd in ons achterhoofd. Neem eens vrijblijvend contact op met de aannemer uit Breda. Wij komen graag bij u op locatie om meer te horen over uw plannen.

   Contact Portfolio