Bouwbedrijf Breda

Ons bouwbedrijf nabij Breda is van alle markten thuis

Wilt u binnenkort gaan verbouwen of zoekt u een aannemer voor diverse klussen in en rondom huis? Dan laten wij u graag kennis maken met Nouws Totaal Bouw, een bouwbedrijf dat werkt in Breda en omstreken. Ons jonge, enthousiaste team heeft de kennis en vaardigheden om een mooi eindresultaat te bereiken. Natuurlijk staan uw wensen hierbij altijd centraal.

Als bouwbedrijf in Breda kunnen we u onder andere helpen met uw nieuwbouw woning. Wij weten als geen ander dat een nieuwe woning een hoop geregel met zich meebrengt. U kunt onze hulp inschakelen zodra de vergunning en de bouwtekening er zijn. Wij pakken het vanaf hier op en kunnen uw gewenste verbouwingen realiseren. Ook een aanbouw zoals een dakkapel of carport behoort tot de mogelijkheden. U kunt rekenen op ons vakmanschap, een eindresultaat naar wens staat immers altijd centraal.

Ook voor diverse afbouw werkzaamheden kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan schilderwerk, hang- en sluitwerk en afhangen van deuren. Kortom, de puntjes worden op de i gezet om uw woning compleet naar wens op te leveren. U heeft bij ons dus alle expertise onder één dak, of het nu gaat om een complete verbouwing of juist alleen de afwerking. U kunt rekenen op de expertise van dit bouwbedrijf uit Breda!

Bouwbedrijf BredaNeem contact op

Heeft u interesse in de diensten van ons bouwbedrijf te Breda? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij komen dan vrijblijvend bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Natuurlijk staan wij u ook graag te woord wanneer u vragen heeft. Bel ons dus gerust of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact Portfolio